Financijska pismenost
06.10.2022.

Prva konferencija financijske pismenosti Toni Milun

15.09.2022. godine u prepunim dvoranama Visokog učilišta Algebra i dvorani Laube održana je „Prva konferencija financijske pismenosti Toni Milun“ čiji je jedan od sponzora bilo i Croatia osiguranje mirovinsko društvo.

Pročitaj više
Financijska pismenost
17.03.2021.

Financije za svakoga - Upoznajte gospodina Fina

Dobrovoljna mirovinska štednja jedina je štednja na koju je moguće dobiti prinose fonda, državne poticaje i olakšice za poslodavce

Pročitaj više
Edukacije
17.03.2021.

Suradnja sa Zicerovim Plavim uredom u obliku održavanja edukacija financijske pismenosti

Prošle godine CROATIA osiguranje mirovinsko društvo započelo je suradnju sa Zicerovim Plavim uredom u obliku održavanja edukacija financijske pismenosti u sklopu njihovih start-up akademija.

Pročitaj više
Edukacije
17.03.2021.

Financijska pismenost: Današnje mirovine i koji nas izazovi čekaju u budućnosti?

U sklopu edukacije Pravni i porezni pogled na paušalni obrt ugostili smo i Hrvoja Matokovića iz Croatia osiguranje mirovinskog društva koji nam je približio mogućnosti 3. stupa mirovinskog osiguranja.

Pročitaj više
Edukacije
17.03.2021.

Financijska pismenost: Koje su prednosti dobrovoljne mirovinske štednje za zaposlenike?

U sklopu edukacije Pravni i porezni pogled na paušalni obrt održano je još jedno kratko informativno predavanje o financijskoj pismenosti. Ovaj put su polaznici od Hrvoje Matokovića iz Croatia osiguranje mirovinskog društva saznali koje su prednosti dobrovoljne mirovinske štednje za građane i zaposlenike.

Pročitaj više
Edukacije
17.03.2021.

Kod mirovinske štednje vrijeme je više od novca!

U sklopu programa 114. Start-up akademije dotakli smo se tema financija, kako poslovnih, tako i onih osobnih. I dok su naši polaznici u sklopu redovno programa učili o poslovnim financiranjima, o osobnim financijama učili su od Tibora Lukavskog iz  Croatia osiguranje mirovinskog društva.

Pročitaj više
Edukacije
17.03.2021.

Financijska pismenost: Isplata mirovina iz III. stupa osiguranja

Trećeg dana 113. Start-up akademije posvetili smo se financijama, a na kraju financijskog dana radili smo i na financijskoj pismenosti. Tibor Lukavski iz Croatia osiguranje mirovinskog društva objasnio je polaznicima na koji način funkcionira mirovinska štednja i koji utjecaj ona ima na buduće mirovine.

Pročitaj više
Edukacije
17.03.2021.

Financijska pismenost: Tko sve može uplaćivati u dobrovoljni mirovinski fond?

U sklopu edukacije Pravni i porezni pogled na paušalni obrt održano je još jedno kratko predavanje o financijskoj pismenosti. Ovaj put smo se uz Hrvoja Matokovića iz Croatia osiguranje mirovinskog društva posvetili dobrovoljnoj mirovinskoj štednji i tko sve može uplaćivati u fond.

Pročitaj više
Financijska pismenost
17.03.2021.

Projekt „Više znamo, bolje razumijemo“

Početkom prošle godine (prije izbijanja epidemije bolesti COVID-19), kao i prijašnjih godina, provodio se projekt „Više znamo, bolje razumijemo“ za učenike zagrebačkih srednjih škola, u suradnji s Gradskim uredom za obrazovanje Grada Zagreba te institucionalnim partnerima i članicama udruženja financijskih institucija.

Pročitaj više

Online prijava za članstvo

Ispunite kratku prijavnicu i postanite član CROATIA OSIGURANJE dobrovoljnog mirovinskog fonda.